Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Lady Gaga a desítky dalších celebrit prchají před ohněm. Jejich domy lehly popelem

14. listopadu 2018 16:09
Kalifornské požáry jsou letos o hodně ničivější, než v minulých letech. Z domovů už vyhnaly statisíce lidí a prchat musejí i slavné osobnosti. Mnohým z nich navíc domy zcela lehly popelem.

Jen namátkou. Evakuovat se museli Lady Gaga, Kim Kardashian nebo Martin Sheen. Herečka Shannen Doherty naštěstí doma nebyla, ale byli tam její přátelé, kteří se stihli evakuovat se svými psi na poslední chvíli. Její dům totiž kompletně pohltil oheň. Díky větru se totiž požáry, které vypukly minulý čtvrtek, během pátku a víkendu přiřítily do prominentních čtvrtí Malibu, Calabasas a Agoura Hills. Herečka Alyssa Milano musela dokonce volat o pomoc a Caitlyn Jenner sice ve svém domě na kopci chvíli čekala, zda se vítr neotočí, nakonec se ale též musela evakuovat. A oheň rovněž kromě domovů celebrit pohltil i některé hollywoodské ateliéry a dekorace.

Také herečka Kim Basinger se stihla evakuovat dříve, než její dům pohltily plameny, její dcera, slavná modelka Ireland Baldwin odcházela ze svého domu s problémy. Stihla se sice evakuovat včas, když se ale do domu chtěla ještě vrátit pro nějaké věci, než přijde oheň, zastavil její auto policista, který ji považoval za zlodějku, která chce rabovat. Ireland totiž svoji adresu v Malibu nemá ve své občance, a tak se neměla policistům v danou chvíli jak prokázat jako majitelka domu.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová