Reklama
Reklama
 České celebrity 

Je zasnoubená, má dceru a teď konečně řekne své ano. Tereza Chlebovská se bude vdávat!

25. května 2017 08:41
Rok a dva měsíce od zásnub si šestadvacetiletá Česká Miss 2012 Tereza Chlebovská a o rok mladší fotbalista Pavel Kadeřábek řeknou své "ano". Oba se rozloučili se svobodou ve stejný den. Tereza v luxusu, Pavel na vodě.

Budoucí nevěsta brala rozlučku se svobodou opravdu vážně. V úterý proběhla velkolepá oslava plná kamarádek a příbuzných z rodiny, které jí na zahradě připravily hostinu. Před domem na modelku čekala obrovská bílá limuzína a Chlebovská do ni nakráčela ve světle růžových minišatech s šerpou „budoucí nevěsta". Ve vlasech měla věnec z bílých kvítků. Na akci Tereza si na památku pořídila nespočet snímků. „ 250 tisíc fotek z rozlučky. Tak když se loučím jenom jednou,"napsala s nadsázkou Terka na svůj Instagram k jedné z mnoha fotografií.

„Děkuji za nejlepší holčičí den. Rozlučka se svobodou. Budoucí nevěsta. Můj tým. Tým nevěsty,“ okomentovala Tereza své pocity z velkolepé párty. To její nastávající se rozloučil trošku decentněji. Fotbalista si vyjel s kamarádama na vodu. „Děkuju všem zúčastněným za skvělou akci. Když nešla limuzína, tak zvolíme vor. Paráda kluci. Lepší rozlučka nemohla být,“ poděkoval svým nejbližším Pavel.

Jsou přes rok zasnoubeni, mají spolu dceru Emilku, teď se rozloučili se svobodou a tak je jisté, že z Terezy Chlebovské a Pavla Kadeřábka stanou každým dnem manželé. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová