Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Modelka, která popírá všechny zákony! Christie Brinkley je záhadnou hříčkou přírody

23. května 2017 04:05
Je to vůbec možné? Tahle žena jakoby vůbec nestárla! Christie Brinkley má za sebou poměrně hvězdnou kariéru modelky. Její jméno je spojováno především se známým plavkovým magazínem Sports Illustrated, pro který se blondýnka svlékla do bikin poprvé v roce 1979.

Od té doby už ulynulo 38 let a Christie je dnes 63 let, ale je stále neuvěřitelně krásná a šťavnatá žena. Modelka je i v třiašedesáti opravdu nádherná. Přírodě ovšem musela trochu pomoci. Botoxem si nespravila vrásky na čele, jak to dělá většina, ale ty na krku. Pomohlo jí to tak předejít dvojité bradě. Trápily ji také vrásky na kolenou, a proto si je nechala vyhladit laserem. Ale jinak je její vzhled odměna za dřinu a čas, který sama sobě věnuje.

Tahle seniorka je záhadnou hříčkou přírody. Ona je opravdu krásná, a to nejen na svůj věk. Christie Brinkley prostě patří mezi ony dámy, které jsou sexy po celý svůj život, a navíc to vypadá, že s každým přibývajícím rokem jsou nějak záhadně mladší!

Zapřisáhlá veganka se stále bojí přejídání a taky si před každým jídlem dá jablko, které ji částečně zasytí. Cvičí, kde může, při procházce po pláži mává rukama, při fénování dřepuje a při čištění zubů dělá sedy-lehy.

Christie se teď ukázala v plné parádě v New Yorku, kde pomáhá s reklamou nové značky prosecca a opět zúročila všechnu dřinu a odříkání. Všem přítomným doslova vytřela zrak! 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Agáta Hanychová se tajně vdala: Holčičky moje, tak já už jsem zase paní, vzkázala hrdě světu a ukázala snubní prstýnky

Styl

Změna jídelníčku dokáže prodloužit život až o 13 let. Nová studie také radí, v kolika letech začít a jak se stravovat

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

2. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

3. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová

4. Zápisník alkoholičky. Tereza Ramba se z krásky změnila v trosku: Příběh o alkoholismu i komplikované cestě k abstinenci

5. Velikonoce Honzy Čenského: Pohádková princ nejen zpíval, ale i zachraňoval