Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Beyoncé ukázala své těhotenské bříško, které narostlo do nevídaných rozměrů!

23. května 2017 05:33
Beyoncé je královna! Dokáže vypadat perfektně i ve chvíli, kdy vypadá, že čeká slona! Těhotenské bříško americké zpěvačky už narostlo do nevídaných rozměrů. Aby taky ne, když porod dvojčátek se nezadržitelně blíží.

Beyoncé zvládá náročné těhotenství velmi dobře, i přesto že před sebou tahá břicho velké jako pátrací balón. Porod dvojčat už je za dveřmi a i když má čokoládová diva rizikové těhotenství, uspořádala ještě před tím, než přijdou dvojčata na svět, velký večírek. V jejich domě v Beverly Hills byl na party pochopitelně přítomen její manžel Jay-Z i pětiletá dcera Blue Ivy a spousta blízkých přátel.

Party se konala v africkém stylu a nechyběly ani hvězdy jako Serena Williams. Beyoncé se zdá být ve skvělé formě, i když kvůli těhotenství musela odvolat pár vystoupení. Měla být například hlavní hvězdou festivalu Coachella, kde ji musela nahradit Lady Gaga.

Těhotenský večírek si Beyoncé pořádně užila. Pohlaví dvojčat ani datum jejich narození sice neprozradila, ale podle všeho by zpěvačka měla rodit na přelomu července a srpna. Na večírku všem přítomným ukázala své těhotenské bříško, na kterém měla tetování! Samozřejmě se jednalo jen o hennu.

Už před nějakým časem totiž její manžel najal zdravotní sestru, která je Beyoncé k dispozici každý den a až budou chtít dvojčátka na svět, bude jeho krásná manželka v dobrých rukou.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Agáta Hanychová se tajně vdala: Holčičky moje, tak já už jsem zase paní, vzkázala hrdě světu a ukázala snubní prstýnky

Styl

Změna jídelníčku dokáže prodloužit život až o 13 let. Nová studie také radí, v kolika letech začít a jak se stravovat

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

2. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

3. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová

4. Zápisník alkoholičky. Tereza Ramba se z krásky změnila v trosku: Příběh o alkoholismu i komplikované cestě k abstinenci

5. Velikonoce Honzy Čenského: Pohádková princ nejen zpíval, ale i zachraňoval