Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Z krásky, která byla idolem 90. let, je chodící kostra! Kam až to nechá dojít?

22. května 2017 04:37
Pamatujete si na drobnou blondýnku, která se proslavila rolí cudné Vicky v již kultovním filmu Prci, prci, prcičky? Dnes byste herečku snad ani nepoznali!

Od časů, kdy hrála v komedii Prci, prci, prcičky, jednačtyřicetiletá Tara Reid příšerně sešla. Na konci devadesátek po ní toužil snad každý chlap. Drobnou blondýnku, která se proslavila rolí cudné Vicky v již kultovním filmu Prci, prci, prcičky, v němž se svým filmovým přítelem Kevinem čekala na správné místo a čas prvního milování, byste už dnes snad ani nepoznali! Na její vizáži se nehezky projevil úbytek váhy hraničící s anorexií.

Blonďatá herečka se téměř ztrácí před očima. Tara je doslova kost a kůže! Drobná herečka je další hvězdička, která tlak pozornosti médií prostě nezvládla a nechala se unést slávou špatným směrem. Hodně pila a kouřila, holdovala alkoholu, trápila se dietami a lítala od plastiky k plastice. To všechno se podepsalo na jejím těle. Když se jí udělaly špíčky na břiše, místo do fitka zamířila pod kudlu. Na jejím těle můžete dnes spočítat všechny kosti a protože nikdy necvičila, po celém těle má povelenou kůži a vrásky. Jediným přebytečným materiálem na jejím těle jsou silikonová prsa, která má po plastice ošklivě zdeformovaná.

Herečka sice tvrdí, že je při chuti a její vyzáblá tělesná konstrukce je výsledkem zdravého životního stylu, ale takhle zdravý člověk opravdu nevypadá! 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Agáta Hanychová se tajně vdala: Holčičky moje, tak já už jsem zase paní, vzkázala hrdě světu a ukázala snubní prstýnky

Styl

Změna jídelníčku dokáže prodloužit život až o 13 let. Nová studie také radí, v kolika letech začít a jak se stravovat

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

2. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

3. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová

4. Zápisník alkoholičky. Tereza Ramba se z krásky změnila v trosku: Příběh o alkoholismu i komplikované cestě k abstinenci

5. Velikonoce Honzy Čenského: Pohádková princ nejen zpíval, ale i zachraňoval