Reklama
Reklama
 České celebrity 

Niko chystá nový klip. Natáčel na zámku v Jablonné!

05. března 2019 17:08
V posledních měsících sice vydával jednu píseň za druhou, dlouho se ale nemohl rozhodnout, ke které natočí videoklip. Nakonec se rozhodl pro svůj snad nejrychleji napsaný singl Night & Day. A Niko Jalauzidis slibuje, že to bude pecka. Po vydání videoklipu GO! sice Niko nezahálel, co se týče nového videoklipu se nechtěl příliš unáhlit. Ačkoliv má v šuplíku desítky písní, volba padla na píseň, která vznikla zcela spontánně. “Tohle byla jedna z těch písniček, která se napsala sama. Jeden den před pár měsíci jsem byl ve studiu, sednul si k piánku a první věc, co ze mě vypadla byla celá sloka a refrén. Pak už jsem jen dodělal strukturu a dopsal bridge. Mám rád songy, které vzniknou takhle přirozeně,” svěřil se mladý zpěvák s tím, že v ní zpívá o naivním optimismu.

“Když už je všechno ztracený, ale zůstává takový ten hlásek, který říká “a co kdyby to třeba ještě šlo”. Jak najít ve tmě světlo. Celkově jsou ten song i klip o kontrastech. Tomu napovídá i jeho název. Sloky jsou temnější, refrény jsou naopak optimistické,” přiznal Niko.

Ten si pro natáčení svého zbrusu nového klipu vybral krásný zámek Jablonná Nad Vltavou, kde ho točil se svým kamarádem ze střední Martinem Janešem. “Byla to naše první spolupráce, ale vše šlo hladce. Co se týče scénáře, věděl jsem, že chci, aby se to odehrávalo kolem piána, které je v písni hlavním nástrojem a zároveň na něj byla napsaná. Dal jsem chtěl nějaký prvek, který by kontrastoval mě. Jako například tanečnici, která v klipu nakonec bude. Nejtěžší na všem bylo na zámku nic nerozbít. Samotné natáčení šlo velmi hladce. S Martinem jsme dali dohromady krásně fungující tým,” prozradil Niko, který jenom několik hodin po dotočení videoklipu odletěl do Los Angeles, kde plánuje točit další videa. “V plánu mám i několik akustických session, které chci vydávat po boku studiových nahrávek. U svých oblíbených hudebníků na taková videa vždycky koukám, tak jsem si řekl, že bych je mohl dělat taky. Zároveň už dodělávám další studiovku, včetně letního EP, které budu vydávat před prázdninami,” uzavřel Niko, na jehož klip se můžeme těšit v průběhu března. Do té doby můžete sledovat, jak si užívá výlet v Los Angeles na jeho Instagramu @nikojalauzidis.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová