Reklama
Reklama
 České celebrity 

Tomáš Klus se pochlubil krásnými dětmi

11. prosince 2018 16:32
V rodině zpěváka Tomáše Kluse chodí hodně věcí jinak, než v obvyklých rodinách. S manželkou Tamarou jsou oba umělci, a tak mnohdy Klusovi připomínají spíš alternativní rodinku. Dohromady jim to ale náramně sluší. Tedy včetně pětileté Josefíny, dvouletého Alfréda a roční Jenovéfy.

Celá Klusova rodina nemohla samozřejmě chybět na křtu Tamařiny Knihy života. Klus se v průběhu křtu poctivě staral o nejmladší Jenovéfu a se všemi dětmi také nakonec pokřtil knížku své manželky. Ta je na svůj nový knižní počin velmi hrdá, i když poslední roky tráví nepřetržitě na mateřské dovolené. "Kniha Života je knihou, která pojednává o prvních sedmi letech života děťátka. Jejím autorem je ten nejúžasnější spisovatel - Rodina. Nehledejte v ní však kolonku na zaznamenání prvního zoubku, ale výzvu k popsání všech emocí, které tančí ve vašem srdci." popsala svoji knihu Tamara Klusová.

Klusova rodinka stále ještě neví, jak stráví letošní Vánoce. Nabízí se totiž hned tři varianty. Zůstat doma s dětmi, nebo navštívit Tomášovy či Tamařiny rodiče. Rozhodnutí tak podle zpěváka zřejmě padne až na poslední chvíli. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová