Reklama
Reklama
 České celebrity 

Petra Černocká si vyšla s manželem i exmanželem

15. listopadu 2018 17:11
Oblíbená zpěvačka Petra Černocká nemohla chybět na křtu druhé desky projektu Mateřská.com, za kterým stojí její dcera Bára Vaculíková. A slavnostní okamžik si prakticky nenechala ujít celá rodina.

Zatímco Vaculíková vzala na křest i svoji dceru Olivii Coco, Petra Černocká přišla v doprovodu svého manžela Jiřího Pracného. Do jisté míry překvapením byl ale příchod Jana Vaculíka, jež je pochopitelně Bářiným otcem. A hned se šel pozdravit nejen se svou bývalou ženou, ale i s jejím současným manželem.

Pravdou je, že Černocká se s Vaculíkem rozvedla už v roce 1980 a oba tedy měli dostatek času případné potíže urovnat. Rozvod mezi nimi ale nebyl problematický, spíše se jednalo o postupné odumírání vztahu. "Domnívali jsme se, že je možné něco jako volné manželství. To je samozřejmě také jeden z mýtů. Dá se tím ale lépe ospravedlnit, když mají lidé v manželství binec, do jisté míry jim to umožňuje nedělat si s nějakým tím vedlejším vztahem starosti. Nakonec to samozřejmě krachne, tak jako to krachlo u nás. Vždycky, když někdo mluví o tom, jak se domluvili s partnerem na volném vztahu, musím se smát. Někdy je v tom společný majetek a samozřejmě společné děti, ale nakonec stejně emoce převálcují takzvaný zdravý rozum. Je to jen hra s časem. A navíc si tím lidé vždycky hodně ublíží," tvrdí sympatická zpěvačka. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová