Reklama
Reklama
 České celebrity 

Modelingová hvězda Anna Brodecká míří do Milána a Japonska

12. listopadu 2018 16:09
Teprve před měsícem se Anna Brodecká stala vítězkou prestižní modelingové soutěže Pure Model 2018. A dnes už pomalu neví, kam dřív skočit.

Před pár dny byla jako jedna z pozvaných VIP osobností u toho, když se v Hradci Králové otevíral nový Mi Store mobilních telefonu značky Xiaomi. Pak rychle spěchala do Liberce, kde se konal další večer bojovníků MMA, dokonce se dostala do ringu, když předávala ceny. Největší výzvy jsou však teprve před ní. Už dnes totiž Anna odlétá do Milána, kde se představí ceslosvětově zvučným klientům a úcházet se o první důležité kontrakty. Samozřejmostí bude i focení. „Jsem trošku nervózní, ale zároveň se strašně moc těším. O něčem takovém jsem vždycky snila a teď se muj sen stává realitou,“ usmívá se sympatická mladá slečna.

Kdejaká zkušená modelka by jí mohla závidět její našlapaný program. Sotva se vrátí ze severu Itálie, čeká ji například už 14. prosince účast v porotě Miss Princess v divadle Broadway. Pak Vánoce v realitním klidu a v lednu už bude Anna opět odlétat za prací do Japonska, kde stráví dva měsíce. „Cestování bylo vždycky mým velkým přáním, teď se mi to plní a ještě mám šanci dělat práci, která mě moc baví. Je to úžasné,“ má jasno Brodecká. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová