Reklama
Reklama
 České celebrity 

Daniela Šinkorová se kdysi vzdala práce v televizi, teď kvůli tomu vypadla ze Stardance

28. října 2018 16:52
Monika Bagárová byla před týdnem jednou z očekávaných osobností, které aspirovaly na vypadnutí v prvních kolech ostře sledované taneční soutěže Stardance. Diváci i média tehdy spíše prožívali její šok i smutek, překvapení ale nebyli. O týden později je ale všechno jinak. Ze soutěže musela odejít Daniela Šinkorová, jedna z favoritek.

Skoro se nabízí paralela z predloňským ročníkem Stardance, kdy soutěž musela po hlasování diváků také velmi brzy opustit jedna z velkých favoritek a nadaná tanečnice Olga Šípková. Také Daniela Šinkorová byla před startem soutěže jednou z favoritek a porota její tance neustále chválila. I ona ale musela nakonec přijmout rozhodnutí diváků příliš brzy, přestože v soutěži pokračují rozhodně slabší tanečníci, než je ona.

Je jasné, že letošní Stardance bude mnohem vypjatější, než jsme byli zvyklí v minulých letech. Taneční páry snad nikdy nebyly tak vyrovnané, jako v tomto ročníku, z outsiderů se hned po prvním kole stali favorité a oblíbenci publika. Méně fanoušků měla u televizních obrazovek Daniela Šinkorová, a tak musela z kola ven. V posledních letech se totiž objevuje především na jevištích muzikálových divadel a k popularitě ve Stardance potřebuje kromě tanečního nadání také být vidět na televizní obrazovce. Ostatně doby, kdy hrála v Ordinaci v růžové zahradě jsou už hodně zapadané prachem. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová