Reklama
Reklama
 České celebrity 

Formanova vnučka si vyšla s tátou

25. října 2018 17:28
Herečka Antonie Formanová nedávno zazářila ve dvojfilmu Dukla 61. A to ještě ani nedokončila první ročník na DAMU. A stihla natočit hned další film, tentokrát Baladu o pilotovi.

Antonie na slavnostní premiéru dorazila ve společnosti svého otce, jímž je známý český herec a režisér Petr Forman. Není totiž žádným tajemstvím, že mladá talentovaná herečka je vnučkou slavnéh režiséra Miloše Formana.

Antonie má ke svému tátovi hodně blízko. Mají stejné vyzvánění v telefonu a stejně jako on, i ona studuje alternativní herectví."Oba jsme k tomu přišli trochu jinak. Táta, jak mi to vyprávěl, herectví původně moc dělat nechtěl a ani na loutkářský obor ho málem nevzali, až na odvolání. Režim totiž neměl rád jeho tatínka - dědečka Formana - kvůli tomu, že zůstal v Americe. To já jsem si někdy ve čtvrté třídě v jednom školním představení o starých pověstech českých zahrála Bivoje, od té doby mě to začalo bavit. A už mě to nepustilo." prozradila Formanová.

Jinak si ale Antonie přivydělává jako šatnářka ve slavném Dejvickém divadle, kam ji doporučil její druhý slavný dědeček, spisovatel a scénárista Jiří Stránský. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová