Reklama
Reklama
 České celebrity 

Jiří Korn přišel o hlasivky a jeho nová role je pro něho zlý sen

31. srpna 2018 17:32
Muzikálová komedie inspirovaná povídkou Julese Verna z produkce Divadla Hybernia, ve které konečně může každý milovat, koho chce, myslet si co chce, ale nejdříve si musí tuhle svobodu vybudovat, jde do finále. Muzikál o mladých hrdinech, kteří se vzepřou záměru zločinného Doktora Oxe. Muzikál, ve kterém není nouze o dramatické scény. Hlavní postava ukazuje jedince, který chce masově ovládat myšlení obyvatel, a to je v dnešní době virtuální reality a internetu velice aktuální.

Jiří Korn, představitel hlavní role, má ale se zkoušením muzikálu aktuálně potíže. Přišel totiž o hlas a musí si nejprve vyléčit hlasivky. Navíc role Oxe je pro něho dost komplikovaná. „Doktor Ox při honbě za úspěchem a za naplněním jeho představ a tužeb je ochoten se bez skrupulí spojit s kýmkoli. Je bez soucitu a tím i bez duše. Je příkladem bezohledné lidské touhy ovládat ostatní. Je to smutné, avšak už jsme za dobu lidské existence byli svědky mnohých exemplárních případů. No, úkol pro mě nelehký. Zdá se, že mám duši. Každopádně po představení budu šťastný a budu si namlouvat, že to byl zlý sen. Způsob prezentace této osoby bude nutné postupně uchopit. Uvidím, zda se mi to podaří". prozradil Korn. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Češi a Slováci u oběda dál „hřeší“ tradičními omáčkami a smaženými jídly

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít

1. Svět zasáhla smutná zpráva: Princezna Kate má rakovinu a podstupuje chemoterapii

2. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

3. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

4. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

5. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin