Reklama
Reklama
 České celebrity 

Lejla Abbasová bude hned čtyřnásobnou maminkou

08. května 2018 16:47
Před pár měsíci přivedla Lejla Abbasová na svět dceru Iman. Ta se ještě ale moc nerozkoukala a maminka je opět těhotná. Tentokrát ale čeká dvojčata! „Ta zpráva přišla opravdu nečekaně, je teda pravda, že já vždycky chtěla velkou rodinu, ale myslela jsme, že skončím u těch dvou dětí, ale jak říkají mí známí, neměla jsi nikdy žádný břicho tak ti pánbíček nadělil dvojčata. Aby bylo konečně vidět, že si taky někdy těhotná,“ řekla Top Staru Lejla.

Až se miminka vyklubou na svět, bude malé Iman teprve 14 měsíců a syn David půjde do první třídy. Možná Lejla porodí při cestě do školy, u ní bychom se nedivili, kdyby ji to takhle hezky vyšlo. „Právě probíhá turecká invaze přátelé, nám se podařilo vyplodit tři děti za čtrnáct měsíců. Ten první týden když jsme se to dozvěděla nebo když jsem to řekla nahlas, protože jsem nebyla schopna to udržet, tak jsme měla slzy v očích a snažila jsme se vypozorovat, jestli je to štěstím nebo hrůzou,“ řekla Lejla.

Má už Lejla pro dvojčátka jména? „Nemáme a je to úplná katastrofa, protože já nechci vědět, co to bude, takže my musíme vybrat dvě klučíčí a dvě holčíčí a pak kombinaci ideálního složení,“ řekla Lejla.

Žádost o ruku ještě neproběhla, ale protože do porodu zbývají čtyři měsíce, bude se teď pár asi soustředit na jiné věci. Afriky se Lejla ale rozhodně nevzdá. „Do Afriky pojedu příští rok, to jsme si už naplánovala, holt budeme muset s sebou vzít víc lidí, protože v letadle musí mít dítě jednoho dospělého, tak už víme, že zabereme celou řadu,“ řekla Lejla.

Lejla své projekty ani nadační činnost nikam neodsouvá. Tuhle ženu prostě nezastaví nic. A jak říká, v Keni je to s dětmi jednoduší než v České republice.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová