Reklama
Reklama
 České celebrity 

Lea Šteflíčková si do nového bytu nastěhovala přítele

11. srpna 2018 17:30
Nová královna krásy Lea Šteflíčková si už užívá v luxusním pražském bytě, jehož roční pronájem v nejprestižnější soutěži krásy vyhrála. Lea je historicky první královnou krásy, která má možnost užívat byty rovnou dva. K tomu pražskému získala také roční pronájem bytu v Brně.

"Pocházím z Ústí nad Labem, do Prahy jsem to neměla daleko, ale samozřejmě je pro mě skvělé žít v Praze a mít všechno na dosah ruky. Většina castingů a modelingových aktivit se odehrává v české metropoli. Jsem za možnost bydlení v Praze moc ráda," řekla Lea Šteflíčková.

Lea získala v Praze pronájem bytu 2KK v novostavbě v pražských Hodkovičkách. Je první uživatelkou bytu. Celý byt je navrhnut předním českých architektem Lukášem Janoutem ve velmi moderním stylu. "Moc se mi tu líbí, je to přesně podle mých představ. Mám tento styl moc ráda," upřesnila.

Do Prahy se přestěhovala i se svým partnerem. "Moc věcí tady zase nemá, pendluje mezi Prahou a Teplicemi, kde má práci. Jsem ale moc ráda, že je tady se mnou," vysvětluje.

Jak bude využívat brněnský byt? " Byla jsem na Moravě v Brně vlastně za celý život jen jednou. Je fajn, že zde mohu trávit třeba víkendy, vyrazit na Moravu. Fajn to bude, když budu mít třeba práci na Moravě. Zanedlouho mě tam čeká zrovna přehlídka pro Beátu Rajskou a také focení pro prestižní kliniku Medik Haus, se kterou mám roční kontrakt," dodala. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová