Reklama
Reklama
 České celebrity 

Miro Žbirka slaví velký úspěch prvním klipem z nové desky

25. července 2018 17:54
Jako polovičnímu Britovi mu sice Anglický národní fotbalový tým v boji o třetí místo na Mistrovství světa ve fotbale radost neudělal, Meky Žbirka má ale jiný důvod k radosti. Jeho poslední videoklip k písni Dievča sklízí u fanoušků velký úspěch. Za dva měsíce ho již vidělo téměř tři čtvrtě milionů lidí!

Nové studiové album dvojalbum ve slovenštině a angličtině sice Meky Žbirka hodlá vydat až na přelomu září a října, již před několika týdny ale vydal první ochutnávku. A jeho písnička Dievča, ke které mu text doma ležel doslova roky, jeho fanoušky doslova uchvátil. Videoklip k němu si totiž na youtubu do dnešního dne pustili na 736 088 krát.

Zajímavé je, že text k písni napsal slovenský básník a textař Jozef Urban, který zemřel na jaře roku 1999. „Přišel jeho čas a já věřím, že jako oslovil mne, povede se mu to i u posluchačů,“ říkal skromně ještě před vydáním klipu Žbirka, který si takový úspěch snad nemohl ani vysnít. A z úspěchu je nadšený. „Mám radost z toho, že si písnička našla své posluchače,“ svěřil se nadšený Žbirka, který po vydání nového alba chystá tři klubové koncertní křty v Praze, Brně a Hradci Králové.

Svůj lví podíl na něm má i jeho syn David. Právě ten totiž za klipem stojí. Právě ten totiž do klubu v londýnském East Endu ve čtvrti Shoreditch si pozval spolužáky z katedry Art & Fashion Middlesex University a připravil speciální fashion show. A kromě toho, že odvedl kus práce v roli režiséra, svého otce potěšil i něčím jiným.

„Nevím, jak se mu to podařilo, ale sehnal si do klipu snad nejhezčí holku v Londýně,“ směje se Žbirka, kterého již 28. července budete mít možnost slyšet naživo na Benátské! s Impulsem. Zazpívá tam svůj hit Dievča?  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová