Reklama
Reklama
 České celebrity 

Dcera Karla Vágnera Tereza připravila tátovi ty nejkrásnější narozeniny!

22. března 2017 02:31
Hitmaker Karel Vágner slavil v pondělí večer 75. narozeniny. Akce s názvem Hej, mistře basů byla naprosto fantastická. Kromě mnoha hvězd českého šoubyznysu dorazila i Dagmar Havlová a Karel Gott! Akci zorganizovala dcera Karla Vágnera Tereza, která zvládla megakoncert naplánovat naprosto fantasticky.

„Udělali jste mi velkou radost, kamarádi, že jste přišli. Jste skvělí. Děkuju….,” děkoval všem dojatý Karel Vágner, který kromě multiplatinové desky a dalších ocenění dostal i to nejcennější - všech šest svých dětí na pódium.

Na velkolepém koncertu, jehož mediálním partnerem bylo Bleskove.cz, nesměla chybět Hana Zagorová nebo Václav Neckář. Zazpívat přišla i Heidi Janků, NONAME, Miro Žbirka či Michal David a také Jožka Černý se svou cimbálovkou. V publiku nechyběli Dagmar Havlová, Petr Malásek, Osmany Lafitta, Zdeněk Troška, Simona Krainová, Kája Pavlíček, Pavlína Moskalyková a celá řada další osobností.

„Táta měl opravdu velikou radost a největší proto, že všichni přišli. Jsem za to moc a moc ráda a děkuji všem, kdo se na tom podílel,” dodala hlavní organizátorka a autorka nápadu Tereza Vágnerová.

Tereze veřejně poděkoval bratr její nejstarší bratr Karel Vágner. „Chtěl bych sklonit velkou poklonu mojí sestřičce Terezce za to jaký krásný dárek připravila tátovi k 75. narozeninam, nabitou Lucernu, perfektní produkci spoustu emocí.. Terezko úžasná práce! Jsem na Tebe pyšný! Mam te rad!" napsal manžel Simony Krainové Karel na svůj Instagram.

Monstrózní koncert málem zbořil slavnou Lucernu, protože diváci, mezi kterými byla celá řada hostí, včetně politiků Andreje Babiše s partnerkou nebo Milana Štěcha s manželkou, skandovali, tleskali, zpívali i tančili. Takovouhle narozeninovou oslavu Lucerna dlouho nezažila! Kdo nepřišel, jako by snad ani nebyl...! 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová