Reklama
Reklama
 České celebrity 

Bára Mottlová je na Sardinii s přítelem, jehož identitu pořád tají

21. července 2018 18:19
Na slunnou Sardinii, která je vyhlášená svými jedinečnými romantickými plážemi s křišťálovým mořem, vyrazila po několika náročných měsících plné práce, natáčení, zkoušení a premiérách v divadlech, moderování a zpívání, sexy herečka Bára Mottlová, která své dny volna řádně okořenila přítomností svého nového partnera. Mottlová je zamilovaná až po uši, takže je nasnadě, jak tahle dovolená probíhá.

"S Markem se cítím skvěle. Je to můj pán Úžasňák. Je velmi pozorný, galantní a já jsem opečovávaná jako princezna. Je i velmi něžný a mazlivý a zároveň je to i chlap, kterému testosteron rozhodně nechybí," prozradila nám Bára o svém příteli. Je vidět, že Báře nový vztah opravdu svědčí a přidává jí na kráse Je ve formě a pořád samý úsměv. "Vzali jsme si soukromý apartmán a baví mě se o miláčka starat, chystat dobrůtky jako smažit palačinky nebo péct štrůdl. Půjčili jsme si kabriolet, takže se vydáváme každý den na výlety a zkoumáme různé pláže i zákoutí ostrova," popisuje Mottlová, jak si užívá dny v ráji se svou novou láskou.

Identitu svého přítele si ale Bára ještě nechává pro sebe. Jediné co se nám podařilo zjistit krom toho, že se jmenuje Marek, je že má titul inženýr ekonomie. Zatím Mottlová vypadá opravdu zamilovaně, tak se necháme překvapit, jestli vše skončí u letního románku, nebo z toho bude láska jako trám a kupa dětí.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová