Reklama
Reklama
 České celebrity 

Simona Krainová opět mění účes! Proč si nechala prodloužit vlasy?

14. prosince 2017 02:22
Před časem zatoužila slavná topmodelka po radikální změně své vizáže. Výrazně si zkrátila své blond vlasy a nechala si ustřihnout ofinu. Zpočátku byla proměnou nadšená. To však netrvalo dlouho a nechala si vlasy opět prodloužit!

Možná byste si změny účesu ani nevšimli, pokud by nešlo o Simonu Krainovou, která je stále v jednom kole. Spolupracuje s různými módními značkami, vytvořila vlastní kolekci oblečení BySimona.cz, fotí, moderuje, účastní se nejrůznějších akcí... je tedy neustále na očích. Ale hlavně její dlouhé husté vlasy vždy korunovaly její krásu. Nový krátký sestřih jí ovšem dlouho nevydržel.

„Toužila jsem po změně a své vlasy jsem si nechala výrazně zkrátit a ustřihla si ofinu. Byla to celkem radikální změna, ze které jsem byla ze začátku nadšená. Časem jsem ale zjistila, že mi mé dlouhé vlasy chybí. Cítila jsem, že to prostě nejsem já, že ke mně dlouhé vlasy patří. Věděla jsme však, že pokud se budu chtít ke své dlouhé hřívě vrátit, nebude to problém. V Salonu YES VIP je to možné ze dne na den, což se vlastně i stalo," prozrazuje s úsměvem topmodelka.

Jak je možné, že se opět může pyšnit krásnou dlouhou hřívou? „Simona si nechala prodloužit vlasy metodou Hairdreams Quikkies pásků. Je to nejšetrnější a nejrychlejší metoda, kdy se lepí pásek z jedné a druhé strany vlasů. Nepoužívá se teplo ani tlak, takže vaše vlasy jsou nepoškozené a tolik se nezatěžují," říká vlasová specialistka a manažerka Mgr. Veronika Malinská.

Péče o takto prodloužené vlasy není nijak složitá. Jen je třeba pamatovat si, že ke spojům se nesmí aplikovat regenerace či olejíčky. Naopak na konce vlasů je dobré používat výživu, aby nebyly krepaté a suché.

„Zásadně používáme vlasy té nejvyšší kvality a to evropského typu, které absolutně a přirozeně splynou s vlastními vlasy," dodává vlasová specialistka Veronika.

Sama Simona byla výsledkem nadšená. „Trochu jsem se bála, jak to bude vypadat, jestli nebudou vidět přechody délek, ale jsou zde zkrátka profíci. Mají zkušenosti s prodlužováním ještě kratší délky, než jsem měla já. Je to úžasný pocit mít opět svou délku zpět. Pořád si musím s vlasy hrát a různě je přehazovat. Jsem moc spokojená," pochvalovala si. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová