Reklama
Reklama
 Sexy 

Prestižní spodní prádlo přijde o jednoho ze svých nejslavnějších andílků!

27. listopadu 2017 06:53
Téměř 17 let předváděla na svém těle nejluxusnější kousky známého spodního prádla. Nyní se ale šestatřicetiletá brazilská kráska Alessandra Ambrosio rozhodla ukončit smlouvu s prestižní módní značkou a během úterní show v Šanghaji se po mole projde naposledy.

Své jméno spojila Alessandra s luxusním prádlem poprvé v roce 2000. Od té doby ji jako modelku vynesla značka Victoria Secret až na samý karierní vrchol. Všechno ale jednou končí. Podle informací, které přinesl brazilský zpravodajský server Veja Sao Paulo, se chce známá topmodelka věnovat hlavně rodinnému životu a především svým dvěma dcerkám, devítileté Anji a pětileté Noemi.

Rozhodnutí krásky, která světu představila například vyhlášenou Fantasy Bra v hodnotě 2,5 milionu dolarů, se výrazně nelíbí jejím fanouškům. Ti ji na sociálních sítích přemlouvají, aby svou volbu ještě přehodnotila, protože prý byla jedním z nejúžasnějších andílků v historii známého módního domu.

Luxusní spodní prádlo vedle Alessandry předváděly v minulosti krásky jako Tyra Banks, Gisele Bundchen nebo Adriana Lima. Honoráře všech modelek, které ´módní značka pro spolupráci oslovila, dosahovaly astronomických výšek.  

kaja | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová