Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Krásná herečka Jessica Alba šla s pravdou ven! Co na sebe práskla na Havaji?

19. července 2017 04:28
Šestatřicetiletá Jessica Alba oznámila prostřednictvím své sociální sítě krásnou novinku! Na začátku dovolené, kterou herečka tráví s rodinou na Havaji, se snažila své zvětšující se bříško zakrývat, ale dlouho jí tahle hra na schovávanou nevydržela. Média hned začala spekulovat o jejím těhotenství a Alba šla s pravdou ven.

Kráska s mexickými kořeny světu pomocí sociální sítě oznámila, že jejich rodina bude brzy pětičlenná. Alba má s manželem již dvě krásné dcerky. Osmiletou Honor a pětiletou Haven, které originálně využila k tomu, aby fanoušky informovala o svém těhotenství.

Na Instagram sdílela video, v němž Honor drží balonek ve tvaru číslice 1, Haven má balonek číslo 2 a sama herečka drží balonek 3 a hladí se na břiše! „Já a Cash Warren přivítáme další miminko. Už je to tady zase,“ potvrdila v komentáři šťastná Jessica, že opravdu čeká třetího potomka. Otcem dítěte je její manžel Cash Warren, se kterým se potkali se v roce 2015 při natáčení filmu Fantastická čtyřka a v roce 2008 se vzali.

Půvabná herečka Jessica Alba dlouho hledala svou osudovou lásku, ale nakonec se jí to povedlo. S osmatřicetiletým filmovým producentem Cashem Warrenem má dvě krásné a zdravé holčičky, třetí mimčo je na cestě a Jessica září jako sluníčko! 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Agáta Hanychová se tajně vdala: Holčičky moje, tak já už jsem zase paní, vzkázala hrdě světu a ukázala snubní prstýnky

Styl

Změna jídelníčku dokáže prodloužit život až o 13 let. Nová studie také radí, v kolika letech začít a jak se stravovat

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

2. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

3. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová

4. Zápisník alkoholičky. Tereza Ramba se z krásky změnila v trosku: Příběh o alkoholismu i komplikované cestě k abstinenci

5. Velikonoce Honzy Čenského: Pohádková princ nejen zpíval, ale i zachraňoval