Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Slovenská kráska Zuzana Belohorcová přijela do Prahy. Ale kdo je ten muž po jejím boku?

03. července 2017 10:44
Slovenská moderátorka a sexbomba Zuzana Belohorcová si udělala výlet do Prahy. Přiletěla přímo z Miami, kam se před pár lety odstěhovala se svým manželem, podnikatelem Vlastou Hájkem a jejich dvěma dětmi. Důvodem této návštěvy tentokrát nebyly pracovní záležitosti, ale setkání s kamarádem a profíkem přes prsa, plastickým chirurgem Liborem Kmentem.

„Před dvěma lety jsem podstoupila úpravu a zároveň zvětšení poprsí. Dala jsem si to jako odměnu za dvě krásné, zdravé a odkojené děti,“ přiznala Zuzka s úsměvem a jedním dechem dodala: „No a nedávno k nám do Miami na návštěvu přijel můj kamarád a taky plastický chirurg, Libor Kment. Při té příležitosti mi udělal kontrolu po operaci. Následně jsme se rozhodli, že provedeme korekci jizev, které se po prvním zákroku nezahojily ideálně.“

Libor Kment její slova jen potvrzuje: „Zuzce jsem provedl kontrolu po operaci. Ona má sklon k hypertrofickým (zbytnělým) jizvám, takže prsa jsou hezká, ale malé jizvy stále zůstávaly, tak jsme domluvili úpravu. A musím říct, že Zuzana je skvělá pacientka, nic jí nebolí, nestěžuje si. My máme se Zuzkou od začátku jiný vztah, protože ona je velice milá a přátelská a navíc nás ještě před operací seznámil jeden společný kamarád, takže jsme se znali.“

Jediné vrásky panu lékaři dělá fakt, že Zuzana téměř nenosí podprsenku. V Americe je v oblékání daleko svobodnější a nějaké to „bez podprsenkové“ vyběhnutí neřeší. „Vzhledem k tomu, že má velká prsa, tak to není ideální. Na prsa bude do budoucna fungovat rychleji gravitace a pro jizvy to také není to nejlepší,“ upozorňuje MUDr. Kment.

A jak je se situací ohledně manželčiných prsou spokojený Vlasta Hájek, který byl na klinice Esthé jako doprovod? „Jsem z toho nadšený, fakt jsem moc spokojený. Libor udělal skutečně skvělou práci,“ prozradil Hájek, který v USA rodinu živí díky vzkvétajícímu developerskému podnikání. Zuzana Belohorcová ještě doplňuje, že iniciátorem zákroku zvětšení byl vlastně její choť. „Kromě mojí vnitřní spokojenosti, je důležitá i spokojenost mého manžela. Takže takto je všechno v nejlepším pořádku,“ uvedla usměvavá kráska.

Manžel Zuzany, Vlasta nepřišel Zuzku hlídat, ale poklábosit si se zmíněným doktorem Kmentem, se kterým ho rovněž pojí přátelství a také vášeň k vodním sportům. O prostoru k žárlení tedy nemůže být řeč. Ale co ostatní pacientky, které lékaře vyhledají, nevadí to doktorově ženě? „Myslím, že ne. Domnívám se, že je to právě naopak. To, že denně vidím hodně ženských prsou, je možná spíš výhoda. Většina mužů je při pohledu na ženská ňadra u vytržení, ale pro mne je to denní rutina,“ odtajnil výhody své práce MUDr. Libor Kment.

Zuzana Belohorcová po zákroku odcházela tradičně vysmáta a uvolněná. Závěrem prohlásila, že se těší zpátky do USA, kde si s rodinou nedávno pořídila vysněný byt s výhledem na celé Miami. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Agáta Hanychová se tajně vdala: Holčičky moje, tak já už jsem zase paní, vzkázala hrdě světu a ukázala snubní prstýnky

Styl

Změna jídelníčku dokáže prodloužit život až o 13 let. Nová studie také radí, v kolika letech začít a jak se stravovat

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

2. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

3. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová

4. Zápisník alkoholičky. Tereza Ramba se z krásky změnila v trosku: Příběh o alkoholismu i komplikované cestě k abstinenci

5. Velikonoce Honzy Čenského: Pohádková princ nejen zpíval, ale i zachraňoval