Reklama
Reklama
 České celebrity 

Zakladatelka fondu Lauren ve Varech. Že by vybírala s partnerem snubní prsteny

14. července 2017 20:20
Letošní festival v Karlových Varech byl bohatý na celou řadu osobností. Nechyběli herci, zpěváci, moderátoři, modelky a další celebrity. Zahlédli jsme i Barboru Kapounovou, zakladatelku Nadačního fondu Lauren, který si klade za cíl - pomahat lidem ve složité životní situaci. Co ale dělala s partnerem u výlohy klenotnictví?

Našemu fotografovi se mladou krásku, modelku a zakladatelku fondu podařilo zachytit se svým snoubencem Dominikem. A jak jsme zjistili, letos se na dovolené zasnoubili. Že by tedy už právě ve Varech, ve volné chvíli mezi filmy a párty vybírali spolu snubní prsteny?

„Jen jsme se koukali... ale nic není vyloučeno. Jsme zasnoubení, takže podle tradice bychom se do roka a do dne měli vzít...," usmívala se Bára Kapounová.

Ta přiznala, že hodně času oběma zabere jejich práce. Barboře hlavně činnost pro její nadační fond. Takže vymýšlí nějaké datum a pár klidných dnů, kdy by se skutečně se snoubencem k oltáři vydali.

„Chceme Dominikem, aby ta svatba byla hezká, romantická. Abysme tam měli naše blízké - rodinu, přátele. A abychom si to užili, pokud možno bez množství zbytečného stresu..," přeje si Bára.

Ta také slíbila, že jakmile bude stanovené datum a místo, prozradí nám je, abychom u takové události mohli být. U toho zkrátka nesmíme chybět...!  

| StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Agáta Hanychová se tajně vdala: Holčičky moje, tak já už jsem zase paní, vzkázala hrdě světu a ukázala snubní prstýnky

Styl

Změna jídelníčku dokáže prodloužit život až o 13 let. Nová studie také radí, v kolika letech začít a jak se stravovat

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

2. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

3. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová

4. Zápisník alkoholičky. Tereza Ramba se z krásky změnila v trosku: Příběh o alkoholismu i komplikované cestě k abstinenci

5. Velikonoce Honzy Čenského: Pohádková princ nejen zpíval, ale i zachraňoval