Reklama
Reklama
 České celebrity 

Petra Faltýnová oslavila narozeniny! Jaký dárek sama sobě dopřála?

13. dubna 2017 04:13
Krásná brunetka Petra Faltýnová se vrátila z Miami, aby na velkolepé party oslavila své 39. narozeniny. Jako dárek dopřála bohatší a delší vlasy a profesionální péči v Salonu YES VIP.

Je vidět, že měsíční pobyt ve slunném Miami Petře Faltýnové opravdu svědčí, vypadá báječně a doslova srší energií. Pouze jejím vlasům dal trochu zabrat, sluneční paprsky vykonaly své. „Moje první kroky po návratu z Miami směřovaly právě do Salonu YES VIP, neboť mé vlasy si nutně žádaly profesionální zásah. Potřebovaly nejen obarvit a znovu rozzářit, ale také přidat na délce i objemu," prozradila Petra Faltýnová, která si nechala vlasy prodloužit za pomoci unikátní metody Hairdreams NANO, kterou jako jediný u nás nabízí právě Salon YES VIP.

Revoluční Hairdreams NANO technologie nabízí řešení jak získat vytouženou délku vlasů bez viditelných a hmatatelných spojů. Na prodloužení se používají vysoce kvalitní, pravé a ručně tříděné vlasy s patentovaným systémem neviditelných NANO spojů. Vybrat si můžete ze široké škály standardních, ale i na objednávku upravených barev, textur a délek. Vlasy lze objednat třeba melírované, vlnité či rovné, přesně podle vašeho přání tak, aby přirozeně splynuly s těmi vašimi.

Díky patentovanému systému technologií NANO mohou být prameny aplikovány velmi blízko vlasové linii. Spoje jsou nejen neviditelné, ale zároveň velmi šetrné k vlasům a na dotek je necítíte. „Velkou výhodou je také rychlá a snadná aplikace vlasů za pomoci speciální aplikační pistole. Nandává se pět pramenů najednou a vydrží 4 až 5 měsíců dle rychlosti růstu vlasů," vysvětluje vlasová specialistka a manažerka Mgr. Veronika Malinská ze Salonu YES VIP.

Jak o vlasy pečovat vám poradí přímo v Salonu YES VIP. Skvělou zprávou je, že je můžete i nadále běžně upravovat za pomoci fénu, kulmy či žehličky. Bez problému můžete navštěvovat saunu, solárium a koupat se v bazénu či moři.

Co na nové vlasy říkala sama Petra Faltýnová? „S výsledkem jsem maximálně spokojená. Oslava může začít...," zhodnotila při odchodu nadšeně modelka.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová