Reklama
Reklama
 Seriály & Filmy 

Sympatický herec Jiří Langmajer po boku mladé talentované herečky

09. dubna 2017 03:56
Dlouho se spekuluje o tom, zda Jiří Langmajer (50) a Adéla Gondíková (43) stále tvoří pár. Milenci se dlouho neobjevili nikde společně, herec chybí v hledišti show Tvoje tvář má známý hlas a dokonce ze společných představení odchází odděleně. Pravdou ale je, že tento sympatický herecký pár je velmi vytížený, a tak se mimo práci téměř nevídá.

Herci tedy neprochází žádnou krizí, jen na sebe nemají tolik času, kolik by si přáli. Jiří Langmajer se teď opět objeví po boku jiné ženy a tou je Tatiana Vilhelmová, se kterou si střihl roli ve filmu Špunti na vodě, který vstupuje do kin 13. dubna. Vedle Jiřího se ve filmu také objeví jeden z největších dětských talentů herečka Nelly Řehořová.

V rozverné letní komedii režiséra Jiřího Chlumského dospělým hereckým hvězdám zdatně sekundují „špunti“ – sedm dětí od školáčků až po teenagery. Pubertální dceru Jiřího Langmajera a Tatiany Vilhelmové si s chutí zahrála talentovaná herečka, zpěvačka a bloggerka Nelly Řehořová, kterou jsme mohli vidět už ve filmech Strašidla, Babovřesky a Pohádky pro Emu. Během natáčení Špuntů na vodě se ovšem Nelly projevila také jako pohotová reportérka, její videa a fotky na snapchatu bavily a dávaly nahlédnout do zákulisí natáčení. Takže díky ní už víme, jak vznikaly akční scény při sjíždění Sázavy, čím si děti krátily čekání na záběr, co se dělo během nočního natáčení.

Stejně dobře jde Nelly i zpívání. „Baví mě zpěv i herectví, mám to tak napůl, ale teď bych se chtěla zaměřit víc na zpívání a vydat nový singl,“ prozradila Nelly. Že má opravdu krásný hlas a že umí, se mohli přesvědčit návštěvníci charitativního koncertu v Jaroměři. Na adresu Nelly nešetří chválou ani hitmaker Michal David. A tak není divu, že dostala roli i v připravovaném muzikálu Muž se železnou maskou.

Jiří Langmajer si před deseti lety si během natáčení filmu Na vlastní nebezpečí při skoku do vodopádu na divoké řece v Bosně a Hercegovině vážně poranil páteř. V novém filmu Špunti na vodě, se herec na vodu vrátil, tentokrát však jen na klidnou Sázavu. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová