Reklama
Reklama
 České celebrity 

Božské tělo úspěšné modelky Anety Vignerové je v ohrožení!

15. března 2017 05:03
Úspěšná česká modelka Aneta Vignerová, která se chlubí těmi nejdelšími nohami v českém showbyznysovém rybníčku, dorazila na galavečer Fusion Fight Night do vyprodané brněnské haly v doprovodu svého přítele Filipa. Je vidět, že jim láska kvete. Anetě to neuvěřitelně seklo.

Aneta byla v dokonalé formě, i přesto, že si v poslední době v jídle pořádně dopřává. "Filip skvěle vaří," usmála se Aneta, která během slavnostního večera předávala jednu z cen. Tak snad neztratí své přednosti a udrží si štíhlou linii. Anetin přítel má skvělé vypracované tělo. Dříve se věnoval atletice a běhu přes překážky.

„Atmosféra byla úžasná, bylo to akční, jsem nadšená.“ pochvalovala si vydařený galavečer půvabná Aneta. Návštěvníci haly mohli během galavečera vidět hned 13 adrenalinem nabitých zápasů. Obdivovat tak mohli box, BJJ, K-1, muay thai a MMA zápasy. Titul Mistra Evropy v thajském boxu organizace WKN včera vybojoval nadějný Matěj Peňáz z domácího Jetsaam Gymu. Matěj Peňáz patří k našim mladým nadějím a v souboji porazil německého soupeře Kevina Botze hned v prvním kole TKO.

Z domácích zápasníků dále oslavil vítězství Tomáš Hron a Petr Beránek. Titul Gladiátor desetiletí převzal mimořádný Jiří Denisa Procházka.

Mezi dalšími hosty se v Brně objevila moderátorka Eva Decastelo. Galavečer moderoval Petr Vágner. V rámci večera diváci přispívali na patnáctiletého Jakuba, který ochrnul po autonehodě na půlku těla. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová