Reklama
Reklama
 České celebrity 

BIG Simona Krainová! Tohle jen tak neuvidíte!

08. března 2017 02:00
Velká modelka si zaslouží velkou reklamu! Jenomže tentokrát Simona Krainová nedělá promo sobě, ale skvělých technickým vymoženostem, jejichž je ambasadorkou. Na 900 m2 ji můžete vidět na dálnici D1 ve směru na Brzo a to po obou směrech!

Simona je totiž ambasadorkou společnosti, která představila nedávno naprosto unikátní ZenBook 3, tedy nejprestižnější notebook na světě se skvělým designem a Zenfon 3. „Jak notebook, tak i mobil od společnosti ASUS využívám a musím říct, že jsem tím naprosto spokojená. A ta plachta, na které je moje maličkost, je vážně obří. Až mě to překvapilo,” svěřila se Krainová.

„Nedávno jsme s manželem jeli okolo a musela jsem si to vyfotit na mobil. Přišlo mi vtipné, že fotím sama sebe a ještě mobilem, který je vlastně na té ploše,” podotkla modelka, která miluje novinky a ráda se je učí používat a využívat.

„V dnešní době bez mobilu a laptopu prostě člověk v naší branži existovat nemůže. K tomu mobilem nejenom volám, ale i fotím a na počítači jsem denně,” svěřila se Simona Krainová.

Teď dokonce i Simonini přátelé ji posílají fotky z mobilu právě oné obří plachty, kde všem doporučuje ZenBook a ZenFon a baví se tím, že svou kamarádku vidí v takové velikosti.  

staronline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová