Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

I hvězdy stárnou! Na Hugh Granta už v plavkách není moc pěkný pohled. Je samý špek!

04. června 2016 02:40
Holywoodský herec Hugh Grant oslaví letos 56. narozeniny a zub času začal ohlodávat i jeho tělo. Časy, kdy mohl bez rozpaků pobíhat do půl těla nahý, jsou již minulostí. Miláček mnoha žen překvapil na pláži velkým pupkem a převislými tučnými prsy. No, žádná sláva!

Hugh Grant si užívá dovolené ve Španělsku se svou snoubenkou švédskou producentkou Annou Elizabeth Eberstein a se svými dětmi.

Čtyřnásobný otec má už svůj věk, ale stále je to velký štramák. Ještě stále má dost šarmu a pověstnou jiskru v oku. Hravě by proto popletl hlavu nejen Bridget Jonesové, ale i mnohým jiným ženám. A věru, nebylo jich málo. Herec má totiž pověst sukničkáře.

Rodák z Británie má dvě děti s bývalou partnerkou Tinglan Hong, se svou současnou partnerkou a snoubenkou Annou má tříletého syna Johna a dcerku, která se narodila koncem minulého roku. Všechny své potomky splodil lamač ženských srdcí až po padesátce! Na stará kolena pořádně rozjel.

Šťastná rodinka si v těchto dnech vychutnává chvíle odpočinku ve Španělsku. A vzhledem k tomu, že od roku 2011, kdy se narodila jeho první dcerka Tabitha, stihl přivést na svět už čtyři děti, je možné, že rozjetý vlak nebude zastavovat a v příjemném letovisku Malaga se pokusí ještě o další, páté, dítě!  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová