Reklama
Reklama
 České celebrity 

Potřebujete nový šatník? Neutrácejte za zbytečnosti a nechte se obléknout známým českým stylistou.

11. října 2016 02:40
Filip Vaněk je oblíbený stylista českých celebrit a pracoval už téměř s každým, kdo v českém showbyznysu něco znamená. Je to opravdový profesionál a ten nejlepší odborník. Jeho služby si však může objednat i normální smrtelník. Tedy pokud na to má.

Vaněk nepatří zrovna k nejlevnějším, za hodinu jeho času zaplatíte dva tisíce korun, plus samozřejmě cena oblečení, které vám Filip vybere. Ovšem patří k nejlepším. A navíc se nemusíte obávat, že vás vezme do jen Pařížské ulice, kde budete utrácet statisíce. Naopak! Filip umí připravit super outfity i z naprosto dostupných obchodů.

Velmi často vyhazujeme peníze za věci, které nepotřebujeme nebo je pak nemáme s čím zkombinovat. Většina z nás zná ten pocit, kdy stále nakupujeme nějaké oblečení, skříně jsou narvané, ale ve finále vlastně nemáme co na sebe. A právě díky odbornému oku vyhledávaného stylisty tohle můžeme změnit.

Za nákupní den stihne Filip klientovi připravit třeba celý šatník na sezónu. Například podzim/zima. Vaňka jsme přistihli, když právě lítal po krámech a připravoval šatník šťastlivci, který už nebude muset sám tápat a utrácet za věci, které koupil sice moc výhodně a ve slevě, ale vůbec je nepotřebuje a v horším případě nikdy ani neobleče...

"Jsou dvě varianty, buď s klientem chodím po obchodech, ale to toho tolik nestihneme. Nebo si to já za ten nákupní den oběhám a v klidu přijedu ke klientovi, což je ta lepší varianta a víc zákazníků ji využívá. Tam to prokombinuji s tím, co má v šatníku, případně i připravím varianty, které nafotím, aby klient věděl co s čím má nosit na různé akce," popsal nám Filip svou práci.

Vaněk obléká například i Leoše Mareše, Simonu Krainovou a jejího manžela Karla Vágnera nebo třeba Terezu Kerndlovou, s níž spolupracoval i na jejích svatebních šatech.  

staronline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová