Reklama
Reklama
 České celebrity 

Hanu Zagorovou málem smetla z pódia bouřka

17. června 2019 13:30
Hana Zagorová se na své sobotní vystoupení s Boom!Bandem Jiřího Dvořáka na festivalu Votvírák, který se konal na letišti Boží Dar v Milovicích na Nymbursku, moc těšila. V první polovině dne návštěvníky akce zaměřené převážně na rock, pop a hip hop v provedení českých a slovenských interpretů sužovalo velké teplo, od kterého davům ulevovali hasiči s kropicím vozem. Kolem 17.00 hod. však silný vítr a déšť na tři hodiny festival přerušily.

„Nikdy v životě jsem si na své publikum takhle dlouho nepočkala. A ono na mne“, říká Hana Zagorová. „Když do našeho vystoupení zbývala v sobotu už opravdu jen chvilka, zvedl se vítr a začaly padat stojany. Už jsme slyšeli skandování publika „Hanka, Hanka, Hanka!“, ale když přišla strašidelná průtrž mračen, pořadatelé museli publiku oznámit, že se mé vystoupení musí o patnáct až dvacet minut posunout. Že se snad počasí umoudří. Bohužel se tak nestalo, a tak se posunovalo a posunovalo. Publikum se schovalo v obřích stanech a trpělivě na nás čekalo. To bylo strašně milé. Nakonec museli pořadatelé udělat změny v programu, a abych mohla vůbec vystoupit, poslali jednu kapelu domů. Neustále se mne dotazovali, zda nejsem ze vzniklé situace příliš vystresovaná a že by pochopili, kdybych se rozhodla vůbec nevystoupit. A to jsem rezolutně odmítla! To bych přece svému publiku nikdy neudělala!“, vypráví devítinásobná Zlatá slavice.

Vystoupení na Votvíráku pro ni bylo posledním vystoupením před prázdninami, které bude jako každoročně trávit se svým manželem Štefanem Margitou ve španělské Malaze. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová