Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Zničil ji třetí rozvod nebo už zase lítá v drogách?! Drew Barrymore vypadá jako bezdomovec!

16. června 2016 02:15
Drew Barrymore se narodila přímo do filmového světa. Oba její rodiče, John Drew Barrymor a Ildiko Jaidová, kteří se po jejím narození rozvedli, byli herci. Dokoce i její prarodiče Dolores Costellová a John Drew Barrymore, byli heci. Také prastrýc Lionel Barrymore, prateta Ethel Barrymore a nevlastní bratr John Blyth Barrymore. A tak je logické, že Drew měla svoji cestičku předem jasně vyšlapanou. Ale tento velký svět přináší i svá úzkalí. A o tom by herečka Drew Barrymore mohla vyprávět celé hodiny!

Drew si již v devíti měsících zahrála v několika reklamách. Největší raketový vzestup však přišel s její dodnes nejznámější rolí roztomilé Gertie v E.T. Mimozemšťanovi. Obrovský úspěch filmu režiséra Stevena Spielberga přinesl tehdy teprve sedmileté Drew nevídanou slávu, což mělo v následujících letech na dospívající herečku negativní vliv. Hollywoodská hvězda začala ve velmi mladém věku navštěvovat večírky. V devíti začala kouřit, v jedenácti pít alkohol, ve dvanácti kouřit marihuanu a ve třinácti začala šňupat kokain! Ve svých třinácti letech byla poprvé na odvykací léčbě, kam se po pokusu o sebevraždu vrátila již o rok později.

Po léčení se ale dala dohromady a natočila několik úspěšných romantických komedií, kde jí to většinou velmi sluší. Podle fotek z blešího trhu v kalifornské Pasadeně, kam si vyrazila s přáteli, se ale toto už říct bohužel nedá. Drew která se už po třetí rozvádí se ukázala v obnošených starých hadrech a bez makeupu. Jako by snad sama chtěla zapadnout mezi místní zboží? Holywoodská herečka vypadala bez legrace jako bezdomovec!

Na druhou stranu je vidět, že Drew Barrymore není žádná fiflena a spokojí se s věcmi z blešáku! 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová