Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Nejkrásnější holčička světa podepsala milionový kontrakt s modelingovou agenturou. Její dokonalé fotky vám vyrazí dech!

09. června 2016 03:01
Desetiletá Kristina Pimenová pochází z Moskvy. Její otec je bývalý fotbalista Ruslan Pimenov a její matka bývalá modelka Glikeriya Pimenová.

Nejkrásnější holčička světa právě nedávno dostala modelingový kontrakt s lukrativní agenturou LA Models, pro jejíž spolupráci by většina dívek udělala cokoli. Kristina si tak možná do osmnácti let vydělá tolik peněz, že už do konce života nebude muset pracovat.

Kristinka pracuje jako modelka od tří let. Fotí pro světoznámé módní návrháře. Mezi společnosti, prot které fotila, patří Vogue, Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana nebo Armani. Módní návrháři a majitelé slavných značek o ní říkají, že je nejkrásnějším dítětem na světě. A bezpochyby je také jedním z nejpopulárnějších dětí na internetu.

Její kariéra je ovšem poněkud kontroverzní, a to zejména co se fotek v posteli nebo na pláži týče. Přeci jen je modelce teprve deset let a rodiče jí tak ukradli dětství, nemluvě o tom, že její fotky nevybíravým způsobem komentují i dospělí muži.

Podle kritiků na sociálních sítích je holčička na snímcích příliš provokativní. Její matka se brání. Sex v nich prý může vidět jen pedofil.

Její fotky na Facebooku a Instagramu mají miliony fanoušků, ovšem vzbudily i vlnu kritiky. Snímky dívenky jsou podle mnohých příliš provokativní.

„Nepřijímám výhrady, že sexualizuji své dítě. Jsem přesvědčená, že všechny její fotky jsou absolutně nevinné. Nikdy jsem jí neříkala, jak má pózovat a upřímně řečeno ani není moc ráda, když ji fotím, takže to dělám rychle, nebo když si toho nevšímá,“ brání se matka ve vyjádření pro MailOnline. „Musíte přemýšlet jako pedofil, abyste v těch fotkách viděli něco sexuálního, a pak je na čase vyhledat lékaře,“ dodala.

Matka fotky, které mnohé pobuřují nechce ze sociálních sítí odstranit. „Nesmažu ty fotky už z principu, protože si myslím, že veškerá kritika je jen plodem choré představivosti. A komentáře, že má dlouhé nohy? Nezlobte se, ale když vidím dívku z dlouhýma nohama, tak si jí všimnu, ať je jakéhokoli věku. A nemá to nic společného s pedofílií,“ dodala matka nejmladší modelky, která se zabývá hlavně taneční gymnastikou.

Šestkrát týdně má Kristina čtyřhodinový trénink. Její život je prý jen škola a gymnastika a modeling tak pro ni znamená oddech, rozptýlení a dobrodružství.

Kristina Pimenová je nádherná, o tom není pochyb! Ale děti mají být dětmi a dětství mají jen jedno, nač jim ho krást? 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová