Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Děsivé následky plastických operací: Meg Rayen je smutným příkladem žen, které neumí stárnout!

14. června 2016 03:17
Drobná blondýnka s něžým výrazem Meg Ryan, do které se ve filmu Samotář v Seattlu zamiloval Tom Hanks už je dávno minulostí. Hollywoodská herečka se před pár dny objevila na červeném koberci při předávání hudebních cen Tony Awards v New Yorku a její vzhled přítomné doslova šokoval. Herečka totiž vypadá, jako kdyby měla hlavu ve včelím úlu!

Meg Rayenová se bohužel snažila zastavit stárnutí tak, jako mnoho hollywoodských hvězd. Kvůli faceliftingu a nespočet injekcím botoxu teď vypadá jako vosková figurína. A to ještě dost nepovedená. Za nepřirozeně tvarovanými rty může být prý alergická reakce na kolagenové implantáty.

Již v minulosti se spekulovalo o tom, že dříve oblíbená herečka je závislá na plastických operací. Kvůli nim údajně přišla o nabídky na role, jelikož její botulotoxinem paralyzovaný obličej postrádal mimiku.

Když se před dvěma dny herečka prošla po červeném koberci v New Yorku, jen málokdo by za jejími odulým vzhledem hledal miláčka Hollywoodu 90. let.

V osobním životě nemá Meg zrovna štěstí. A možná právě neštěstí v lásce jí svedlo na špatnou cestu. Svou životní lásku, Dennise Quaida, potkala během natáčení. Zahráli si společně ve filmu Vnitřní vesmír a o čtyři roky později se z nich stali manželé. Jejich vztah ovšem nevydržel. Ztroskotal když se Meg zamilovala do svého hereckého partnera Russella Crowea. Meg pro něj ztratila hlavu a s Dennisem se rozvedla. Russell se ale ženit nechtěl a dal Meg kopačky.

A zatímco oba její muži mají nová a spokojená manželství, Meg je sama. Navíc kvůli svému nepřirozenému vzhledu přestala dostávat role a rozhodla se to řešit po svém.

Meg se vydala na cestu drastických diet a plastických operací, což se neukázalo jako ta nejlepší cesta. Z těch příliš nafouknutých kačeřích rtů si dělá srandu celý svět a Meg se točí v kruhu. Čím víc chodí na botox a vypadá divněji, tím méně má rolí a je o ní menší zájem i jako o ženu. Kdysi půvabná Meg Rayen je smutným příkladem toho, jak to dopadne, když se žena neumí srovnat se svým stárnutím...  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová