Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Na Grammy chyběla spousta hvězd! Večer ovládl Bruno Mars

29. ledna 2018 09:00
V noci z neděle na pondělí se v americkém New Yorku předávaly nejprestižnější hudební ceny Grammy. Na jubilejním 60. ročníku ale chyběla spousta zvučných jmen jako jsou zpěvačky Beyoncé či Rihanna.

Už před galavečerem a po zkušenosti z minulých let prosili pořadatelé hosty i účinkující, aby dodrželi velmi přísný dresscode. Slavnost se tak tentokrát obešla bez extravagantních módních výstřelků a na červeném koberci se představily hlavně dámy v luxusních večerních róbách.

Z řady vybočovala topmodelka Heidi Klum, jejíž černé krajkové šaty odhalovaly možná víc, než by bylo vhodné pro tak slavnostní akci, přesto ale upoutaly pozornost nejednoho přítomného pána.

Příjemným překvapením večera byla zpěvačka Miley Cyrus, která na červený koberec sice dorazila v přiléhavém overalu, během svého vystoupení se ale převlékla do luxusních červených šatů od návrháře Zaca Posena. Mnozí se shodli, že takto elegantně už zpěvačka dlouho nevypadala a Miley se tak stala nekorunovanou královnou večírku.

Překvapivě konzervativní byla i kontroverzní zpěvačka Lady Gaga, která se předvedla v dlouhé černé taftové sukni s vysokým rozparkem z dílny módního domu Armani.

Co do úspěšnosti večer ovládl zpěvák Bruno Mars, který ve vítězství proměnil všech šest svých nominací a vyhrál v hlavních kategoriích: album i nahrávka roku. Úspěšný byl večer i pro britského zpěváka Eda Sheerana, který v popové kategorii získal cenu za nejlepší album roku i za nejlepší sólový výkon.

Vyhlášení v newyorské Madison Square Garden moderoval James Corden, u nás známý hlavně díky Carpool Karaoke z jeho late night show. 

kaja | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Jaký význam mají symboly u šperků

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty

1. Svět zasáhla smutná zpráva: Princezna Kate má rakovinu a podstupuje chemoterapii

2. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

3. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

4. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

5. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin