Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Drogová králova Lindsay Lohan střídala milence jako fusekle. Teď ale dostala prsten za 12 milionů a bude se vdávat.

27. června 2016 02:02
Problémová herečka Lindsay Lohan konečně našla muže svých snů a brzy se z ní stane paní Tarabasová.

Mezi devětadvacetiletou herečkou Lindsay Lohan a o sedm let mladším Egorem Tarabasovem je to asi opravdu vážné. Dříve tahle rozpustilá herečka střídala milence jako na běžícím páse, ale s nenápadným ruským podnikatelem pocházejícím ze zámožné rodiny jí to klape už téměř rok.

Jako bývalá dětská hvězda brzy přičichla k nezřízenému životnímu stylu a večírkům. Mejdany plné drog a alkoholu se táhly několik dní a Linndsay pomalu propadala do závislosti. Herečka absolvovala několik odvykacích kúr kvůli závislostem na alkoholu a drogách. Zároveň se jí nevyhnuly problémy se zákonem. Figurovala zde přitom řada faktorů jako krádeže, velké dluhy či napadení. V roce 2011 jí soud nařídil absolvovat 120 hodin veřejně prospěšných prací, několik dní strávila i za mřížemi.

Dětská filmová hvězda má za sebou opravdu divokou minulost. Teď ji ale možná čeká úplně jiné období. O Tarabasovi se totiž říká, že je i přes svůj nízký věk silně rodinně založený a na herečku má skvělý vliv. A něco na tom zřejmě bude. Je pravda, že od té doby, co jsou spolu, nemá Lindsay žádný větší vroubek a vyhýbají se jí i potíže se zákonem.

Mladá herečka se seznámila se svým snoubencem Tarabasovem v Londýně, kam se přestěhovala poté, co se chtěla odprostit od divokých hollywoodských večírků. Od dubna je dvojice zasnoubená a Lindsay Lohan dostala od své lásky prsten za dvanáct milionů korun.

Podle amerického deníku fishwrapper je herečka dokonce těhotná. Spekulace vyšly na povrch před několika dny, kdy se ryšavá herečka objevila na červeném koberci v Londýně. Lindsay podle hostů gala večera jen zářila a pod volnými šaty se rýsovalo bříško. Ale pokud si pozorně všímáme hereččiny postavy, větší bříško měla vždy. I v době, kdy byla opravdu hodně hubená. Takže je možné, že to není mimčo, ale spíše obyčejné špíčky...

Lindsay potěšila své fanoušky sexy snímky z její exotické dovolené na Mauriciu a na těhotenské bříško to nevypadá, co říkáte?  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Léto konečně přichází, sluneční paprsky ovšem snadno poškodí pokožku zejména u dětí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít

1. Svět zasáhla smutná zpráva: Princezna Kate má rakovinu a podstupuje chemoterapii

2. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

3. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

4. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

5. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin