Reklama
Reklama
 České celebrity 

David Kraus má perné léto. Režíruje divadlo a píše seriál

13. srpna 2019 07:13
David Kraus má nejvíce zaplněný diář za poslední roky, momentálně režíruje divadelní hru, začíná psát televizní seriál, hraje s kapelou i sólově a také spolupracuje na projektu spolku ALSA, na podporu nemocným zákeřnou chorobou ALS. A je taky velkým milovníkem psů, a tak se začátkem září také objeví na Psím dnu s Prahou 13.

A jak si pořídil prvního psa? Na jejich chatu chodil na návštěvy opuštěný voříšek, když tam chodil každý den, řekl Adamovi a Davidovi jejich táta Jan Kraus ať si vyberou, buď on anebo pes. Tak se kluci rozeběhli k pejskovi a tátovi nezbylo než psa přijmout. Po tomto voříškovi měl David ještě ratlici a pak již populárního a společenského bostonského teriéra Huga, kterému je již 14 let. K němu si nyní pořídil úplně nově vyšlechtěnou rasu kontinentálního buldoga a to slečnu Evelínu. „Kamarádka mně nejprve ukázala fotku, pak mně řekla, že je údajně nějaká divná, maminka mě pošťouchla, že takového psa již nikdy nezískám a bylo rozhodnuto.“ říká s úsměvem a s Evelínou v objetí David.

Evelína je moc hodná a není konfliktní, ale zatím se toho od Huga a ani od Davida moc nenaučila. David s maminkou, herečkou Janou Krausovou, mají dohromady čtyři psy, a když jsou spolu, tak uhlídat je, to je očistec. Každý se chová jinak, každý baští něco jiného, jeden potřebuje velkou procházku, druhý nikam nechce. „Zkusil jsem jít tři psy venčit najednou, ale to už je pro mě nadlidský výkon, to bych se i těch bobků usbíral a kam s nimi, když máte plné ruce vodítek.“ dodává David.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová