Reklama
Reklama
 České celebrity 

Rytmus opustil rodinu a odjel se bavit na Hungaroring

07. srpna 2019 07:53
Velká cena vozů Formule 1 je vždy nejen přehlídkou rychlých strojů a jejich pilotů, ale samozřejmě také VIP osobností z byznysu i světa celebrit. Nejinak je tomu na maďarském Hungaroringu, kde se na skok objevil i známý rapper Rytmus a přijal tak nabídku týmu Alfa Romeo Racing F1.

Jako správný chlap byl Rytmus na okruhu poblíž maďarského městečka Mogyoród ve svém živlu. „Je to paráda. Formule sleduju a kouknout se na všechno takhle zblízka je fakt super,“ pochvaloval si Patrik Vrbovský. Je jasné, že jelikož ho pozval přímo tým Alfa Romeo Racing, spolu se svým manažerem Daliborem Frankovičem měli téměř všude přístup. Celý den si tak užívali nejen v depu F1, ale také v zázemí týmů F2 a F3. Šampionáty těchto nižších kategorií totiž v Maďarsku také tento víkend pokračují. Chybět u toho nebude ani česká stáj Sauber Junior by Charouz, která se se dvěma nováčky v sestavě pokusí získat další cenné body. Rytmus se tak samozřejmě zastavil i zde a mrknul se na poslední přípravy před kvalifikací. „Dělají dobrou práci. Věřím, že zajedou dobře,“ nešetřil chválou.

Rapper přiznal, že jeho favoritem je finský rychlík Kimi Räikkönen. O to více ho těšilo, že ho do Maďarska pozval právě tým, za který chladný seveřan jezdí, tedy Alfa Romeo Racing. Kdekdo by čekal, že si zpěvák nedaleko Budapešti užije celý víkend. Ovšem nestalo se tak. „Čeká mě rodina, spěchám za nimi,“ usmíval se Rytmus. Jeho krásná manželka Jasmina Alagič mu, jak známo, nedávno porodila syna Sanela. A není tajemstvím, že by drsný rapper za svou rodinu dýchal.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová