Reklama
Reklama
 České celebrity 

Simona Krainová vyrazila do dětského hotelu bez dětí

12. dubna 2019 08:35
Simona Krainová sice děti tentokrát na výlet do romantického Lisabonu nevzala a raději je nechala ve škole, přesto ale vyzkoušela skvělý dětský hotel, do kterého se jistě jednou vrátí i s celou rodinou.

"V Lisabonu jsme byli sice bez dětí, ale bydleli jsme nádherně. Je to skvělý tip pro ty, kdo chtějí cestovat po světě s dětmi, a tento koncept jsme si chtěli vyzkoušet, protože mají speciální program pro děti, od hlídání, dětských koutků, pyžamových parties, až po hromadu popcornu. Karel vyzkoušel lezeckou stěnu. Tento apartmanový hotel je navíc přímo v centru Lisabonu, je pro celou rodinu, k dispozici je vlastní kuchyně a zázemí pro děti. Jinak Lisabon je nádherné město." napsala na sociální sítě nadšená Krainová.

Děti jsou základem filozofie aparthotelu Martinhal Lisbon Chiado Family Suites . Hosté zde najdou nepřetržitě otevřený dětský klub vhodný pro děti od 6 měsíců do začátku teenagerovských let. V bezpečném prostředí se o děti postará starostlivý a zodpovědný personál, zatímco rodiče mohou vyrazit na prohlídku Lisabonu. Součástí každého apartmánu či studia je kompletně zařízená kuchyně vhodná k přípravě vlastních jídel, která je vybavena sporákem, lednicí, myčkou nádobí, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí a kávovarem. Případně lze v okolí navštívit některou z mnoha restaurací a kaváren. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová