Reklama
Reklama
 České celebrity 

Adam Mišík dostal po tříletém vztahu kopačky

27. ledna 2019 17:21
Zpěvák Adam Mišík se od svého vypadnutí ze Stardance na veřejnosti neobjevoval se svou přítelkyní, modelkou Dianou Kratochvílovou a hned se začalo spekulovat o jejich možném rozchodu. A Mišík teď konečně oficiálně potvrdil, že je single.

Všichni mají totiž v paměti fotografie, na kterých Diana musí po kritice poroty utěšovat fňukajicího Mišíka. Pak se sice zpěvák a příležitostný herec trochu srovnal, když jeho trochu směšné fotky oběhly republiku a Diana mu vytrvale chodila fandit. Na Stardance se objevovala pravidelně, ovšem jen do chvíle, než diváci Mišíka vyřadili ze soutěže. Zdá se, že Diana si rozchod buď připravovala, nebo pro ni Mišíkovo chování během Stardance bylo poslední kapkou.

Mišík je mladý a má velké ambice v čemkoliv, co zrovna dělá. Možná, že až nezdravé ambice, což z něho dělá v některých situacích spíš namyšleného frajírka, než umělce, který na sobě pracuje. Ve svoji kariéru věří natolik, že dokonce nemá ani střední školu a "pyšní" se pouze základním vzděláním. A že mu to nevadí, svědčí právě o jeho frajírkovství. Není se co divit, že vzdělání byla jedna z věcí, které Dianě na Mišíkovi vadila. Sama totiž studuje vysokou školu a myslí na časy, které přijdou poté, až nebude modelkou. "Já prostě školu ke svému povolání nepotřebuju, i když i na tento obor školy jsou,“ přiznal s jistou dávkou hlouposti Mišík. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová