Reklama
Reklama
 České celebrity 

Záruba s Fridrichovou vyvedli děti do kina

19. ledna 2019 17:44
Robert Záruba, známý sportovní a především hokejový komentátor a moderátorka pořadu 168 hodin Nora Fridrichová moc často pohromadě k vidění nejsou, i když spolu žijí už mnoho let. A už vůbec je těžké je potkat s jejich dvěma dcerami. Rodinka si ale s holčičkami vyšla na dětský film do kina a je to paradoxně právě kino, kde měli před lety Robert a Nora první rande.

"Kdysi mi Robert pomáhal s reportáží o Jaromíru Jágrovi a já si asi po roce vzpomněla, že mu dlužím bonboniéru s višněmi v čokoládě. Konečně jsem mu ji tedy dala a šli jsme rovnou do kina. Dodnes si pamatuji, jak hodně mě oslovila jeho věta, že na prvním místě je pro něj rodina. Pro mě totiž taky. Stává se, že když přijdou děti, vztah to oslabí. V našem případě je to přesně naopak. My bychom bez nich neodjeli ani na dovolenou. U nás možná problém nastane, až jednou odejdou." prozradila Fridrichová a taky nahlédnout pod pokličku televizního svazku. "My jsme si hned řekli, že chceme děti. Takže jsme tomu nechali volný průběh a volný průběh nabral spád. Ale myslím, že až po příchodu Mariánky, tedy asi po pěti letech, jsme si pohodlně sedli do svých formiček, vztah je opravdu dlouhý běh. Teď se dvěma holkami a Vikim, kterého má Robert z prvního manželství z prvního manželství, jsme velká veselá rodina. I když pochopitelně i my míváme vlny. Máme období, kdy se honíme po bytě a lechtáme, a pak období, kdy na sebe vrčíme kvůli každé blbosti." uzavřela moderátorka. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová