Reklama
Reklama
 České celebrity 

Hana Zagorová s řadou hostů zazpívá na Česko-Slovenském plese

14. ledna 2019 11:48
Jeden z vrcholů domácí plesové sezóny se nezadržitelně blíží. Organizátoři stanovili tradičně termín na Valentýnský týden a to konkrétně na sobotu 16. 2. 2019. Blížící se 6. ročník Česko-Slovenského plesu jeho organizátoři označují jako ten „nejromantičtější ples v naší plesové historii," pro návštěvníky si totiž připravili skutečné skvosty.

Jako hlavní hvězda galavečera se tento rok představí česko-slovenská legenda Hana Zagorová, kterou bude doprovázet oblíbený Boom!Band Jiřího Dvořáka. Zpěvačka si pozvala také speciálního hosta. Společně vystoupí s další hudební legendou Petrem Rezkem, se kterým má na kontě známé duety jako je "Duhová víla" a nebo "Ta pusa je tvá". Hosté se mohou těšit také na koncert kapely No Name, která je nejoblíbenější slovenskou kapelou v Česku, na zpěvačku Máriu Čírovou a zpěváka Adama Ďuricu. Z českých umělců se představí zpěvák Laďa Kerndl a jeho dcera, zpěvačka Tereza Kerndlová. Na hlavním pódiu bude umělce provázet Rozhlasový Big Band Gustava Broma, pod taktovkou Vladimíra Valoviče, doplněný o 14-ti člennou smyčcovou sekci Symfonického orchestru Českého rozhlasu. Hosty bude večerem provázet slovensko-česká moderátorská dvojice - pětinásobná držitelka titulu OTO (Osobnost televizní obrazovky) Lucia Barmošová a herec a moderátor Martin Dejdar.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová