Reklama
Reklama
 České celebrity 

Klára Trojanová chce s manželem Ivanem strávit šedesát let

07. ledna 2019 16:29
Herečka Klára Trojanová se vrátila z rodinné vánoční dovolené, kterou strávila v Itálii a hned ji čeká zítřejší premiéra nového filmu Cena za štěstí. Na úžasnou vánoční dovolenou ale jen tak nezapomene. "Vánoce jsme tentokrát strávili v Itálii na lyžích. Celý týden azuro, prázdné sjezdovky a po delší době celá rodina pohromadě. Trochu chaos, ale velmi příjemný." prozradila Trojanová.

Její tchán, herec Ladislav Trojan, navíc nedávno se svou ženou oslavil zlatou svatbu, což Kláru velmi inspirovalo. "Šedesát let v jednom vztahu je opravdu úctyhodná číslovka! My jsme skoro v polovině a doufám, že to dáme." zamyslela se Trojanová.

Ta si s tchánem i synem Josefem zahrála právě ve filmu Cena za štěstí, z rodiny tedy chyběl prakticky jen její manžel Ivan Trojan. Dost možná by se ale Kláře její role hrála o to složitěji. "Kateřina je žena, která měla kdysi velkou lásku a řekla si, že by v životě měla zkusit ještě něco jiného. Proplouvala život, vystřídala několik partnerů a ze dvou vztahů má většího syna a malou holčičku. Do toho měla sňatek s mužem, z něhož se vyklubal psychopat a tak od něho musela odejít. Zhrzený muž se jí začal mstít, zuřit a soudit se. Za to, že ho Kateřina opustila, jí vyhlásil svatou válku. Jeho nejkrutější zbraní je jejich dcera, kterou chce mít jako své rukojmí. Kateřina žije v neustálém strachu o dceru. Bohužel, úřady jí příliš nevěří. Celý život toužila mít hezký vztah a nějak se jí to nepovedlo." prozradila Trojanová o své filmové postavě. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová