Reklama
Reklama
 České celebrity 

Mahulena Bočanová se nechala vidět s neznámým mužem

06. listopadu 2018 16:48
Mahulena Bočanová v poslední době působí vyklidněně a je samý úsměv. Ona sama to sice svádí na zdravou výživu a větší péči o sebe sama, ale co když je za tím něco jiného. Mahulena navštěvuje kliniku estetické medicíny pravidelně a přestala pít alkohol. Teď se navíc nechala vidět v kavárně po boku neznámého muže!

Láska je mocná čarodějka a s vizáží ženy dokáže hotové divy. A právě to je možná tajemstvím Mahuleny Bočanové, kterou papparazzi přistihli v kavárně Mondieu v pražském Centru Chodov. Sama herečka se k tajemnému muži zatím nijak nevyjádřila, takže se dá zatím jen spekulovat, zda jde o novou lásku či zda měla schůzka v kavárně s francouzskou atmosférou jiný důvod.

Je možné, že si do kavárny přišla jen vychutnat některý z domácích dezertů nebo si sem zašla s kamarádem na čerstvou ovocnou šťávu. A nebo měla schůzka čistě pracovní charakter. Mahulenino mlčení i její zvýšený zájem o zkrášlovací procedury na klinice estetické medicíny ale nahrávají dohadům, že šlo o něco víc. Novou lásku, která by jí vlila krev do žil, by si životem zkoušená Mahulena určitě zasloužila. Sama se totiž stará o dceru Márinku a pořád je v jednom kole. „Víte, být na vše sama je docela dost náročné. Mezi prací a péčí o Márinku mi na sebe roky nezbýval žádný čas. Navíc mám za sebou aktuálně nejtěžší rok života. Teď už musí být jen líp," nechala se před časem slyšet Mahulena Bočanová. Zda do lepších časů zahrnuje i novou lásku, je ale zatím ve hvězdách. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová