Reklama
Reklama
 České celebrity 

Tomáš Hauptvogel uspořádal pro svoje holky zámecký piknik

23. září 2018 17:26
Vyrazili na venkovní piknik, dopřávali si smažené řízečky a šampaňské. Moderátor Velkých zpráv na Primě Tomáš Hauptvogel si užívá žhavý závěr léta v zámeckém parku. Se svou manželkou Monikou a téměř čtyřměsíční dcerou Natálkou nafotili něžné snímky.

„Když jsme v únoru na Štiříně oznamovali světu, že čekáme holčičku, už tehdy jsme věděli, že se sem budeme vracet. V zahradě je totiž úplně skvělá energie. Prostě to tu máme rádi," směje se moderátor.

Tomáš s holkama využil možnost užít si piknik přímo v zámecké zahradě. Jak sám říká, piknikování, je taková rodinná tradice.

„Naší Natálce budou za chvíli čtyři měsíce, venku je nádherně, a tak jsme si společně vyrazili na piknik. S Monikou piknikujeme vždy a všude. Na každé naší cestě jsme si nějakou tu hostinu pod širým nebem užili. Nabídka, udělat si piknik v naší oblíbené zámecké zahradě je nabídka, která se prostě neodmítá. Piknik si užila i Natálie, které se nejdříve líbily všechny stromy a nakonec usnula přímo na trávě, na dece. Několik hodin jsme se tak zabavili v zámeckém parku, ve stínu stromu, debužírovali z piknikového koše dobroty a užili si tak nádherné rodinné popoledne," prozradil Tomáš.

Tento zámecký piknik rozhodně nebude posledním. Tomáš i jeho žena Monika mají jasno. „Příště bereme kamarády a jejich děti a uděláme tu pořádný mejdan," směje se Hauptvogel. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová