Reklama
Reklama
 České celebrity 

Jak bydlí Dominika Myslivcová? Podívejte se!

12. září 2018 14:49
Jste fanoušci Dominiky Myslivcové? Nebo jí prostě jen závidíte její život či ji vůbec nemusíte? Teď je to úplně jedno, protože se vsadíme, že ať patříte to jakékoli zmíněné skupiny, tak vás zajímá, jak česká Barbie bydlí. Je to opravdový luxus?

Růžová blondýnka už světu několikrát představila nejrůznější části svého bytu, hlavně pak dokonalou šatnu, která je jako dělaná pro princeznu. Vůbec poprvé však teď ukazuje komplet celé své hnízdečko, kde se docela určitě odehrávají velké věci. Mrkněte se na ten prostor, to by byly mejdany, že? Sousedi by asi moc radost neměli, ale to je vedlejší. Jenomže pozor - kdo by čekal všude jen růžovou barvu, bude možná malinko zklamaný. „Růžovou miluju, což všichni vědí. Ale mít takové stěny, nábytek, snad i nádobí? To ne, z toho bych se asi brzy zbláznila,“ uculuje se Myslivcová.

Jak tedy Dominika bydlí? A myslíte si, že vám ukazuje i místnost, kam i císař pán musel chodit pěšky? Zatajuje něco, nebo se absolutně odhalila? To se dozvíte, když se mrkněte na její video. My můžeme slíbit, že to opravdu stojí za to a je pravděpodobné, že budete hodně překvapeni.