Reklama
Reklama
 Sexy 

Michaela Habáňová řádila na jachtě

25. května 2018 10:20
Už 2.června se v ostravském Gongu rozhodne o České Miss 2018. Tou se stane jedna z deseti finalistek, které si nyní užívají slunných dnů na jachtách v Chorvatsku. Tam odjely na týdenní soustředění, kde vznikají neskutečně atraktivní fotografie finalistek v plavkách, které budou ještě krátce před finále zveřejněny. Soustředění si ale nenechaly ujít ani úřadující Česká Miss 2017 Michaela Habáňová, Česká Miss Supranational 2017 Tereza Vlčková nebo Česká Miss Earth 2016 Kristýna Kubíčková, na soustředění se přijela podívat i Eva Čerešňáková.

Úřadující Miss Michaela Habáňová byla na jachtě úplně poprvé a podle toho to taky vypadalo. Užívala si snad všechny vymoženosti plavení se po moři. „Na jachtě jsem byla poprvé, nikdy předtím jsem nebyla, bála jsem se mořské nemoci. Obavy však byly zbytečné, je to super zážitek probudit se ráno na moři, lehnout si večer na příď lodi, dívat se na hvězdy a u toho poslouchat moře. Určitě se někdy chci na jachtu vrátit, bylo to opravdu skvělé," pochvalovala si Habáňová, které má díky přirozenému dekoltu nepřehlédnutelné přednosti a ukázala je při pózování na jachtě. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová