Reklama
Reklama
 České celebrity 

Trapas nové Miss Habáňové: Kvůli své češtině je všem pro smích!

04. října 2017 02:32
Michaela Habáňová (21) si uřízla pořádnou ostudu, když vyplulo na povrch, jak moc ve svém rodném jazyce pokulhává. Správně určit tvrdé a měkké i je pro půvabnou plavovlásku skutečně problém.

Už na základní škole se děti učí, že po tvrdých souhláskách se píše vždy tvrdé y. Nová Česká Miss bohužel asi ve škole neposlouchala.

Na své sociální síti se ztrapnila hned několikrát. „Mám chuť na suchou ríži,“ vzkázala například přátelům. „Nesnáším, když napíšu smsku a dotyčný mi neodpový,“ perlila pro změnu. Je vidět, že problém s psaním i/y má i na konci slov.

Takové hrubky sice Habáňová psala v roce 2011, ani po letech na své češtině moc nezapracovala. Před rokem se například pochlubila motivační fotkou, kde píše, že se blíží k „cíly“.

Od svých čtrnácti let jezdí Michaela Habáňová po světě na jazykové kurzy. Tvrdí, že umí plynule anglicky a španělsky. Ale když si potřebuje prezentaci ve Wordu, prosí o pomoc ve Worldu. „Neví někdo, jak udělat prezentaci v microsoft World?" Dožadovala se pomoci od přátel mladá světoběžnice.

Zatím se mladá kráska moc nevyznamenala. Je sice hezká, ale se vzděláním to je bohužel horší. Kde jsou ty časy, kdy Česká Miss nebyla jen pohledná, ale i vzdělaná. Některé perličky z jejího Facebooku si můžete přečíst v galerii. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová