Reklama
Reklama
 České celebrity 

Exmanželka Petra Jandy dala přednost estetickému zákroku před svatbou

17. dubna 2018 17:35
Známou moderátorku Martinu Jandovou několik let trápila nevzhledná křečová žíla na pravé noze. Proto se nejen vyhýbala krátkým sukním, ale bála se i cestovat letadlem. Rozhodla se vše vyřešit jednoduchým zákrokem a cestu do Itálie si užít naplno!

Není žádným tajemstvím, že minulý rok v létě se známá moderátorka Top Staru Martina Jandová zasnoubila a v květnu spolu se svým snoubencem Petrem Jelínkem plánují cestu do Benátek. A jak nám moderátorka prozradila, jsou teď na cestách hodně. Jen za poslední dobu byli dvakrát po sobě v Thajsku na dva měsíce. Jenže Martina Jandová, vždy před odletem a hlavně během letu zažívala stres právě kvůli svým zdravotním potížím. „Kromě estetických důvodů, kdy potřebuji vypadat dobře, protože jsem neustále před kamerou, šlo i o mé zdraví. Měla jsem strach z trombózy během letu, a tak jsem si musela píchat injekce do břicha na ředění krve," prozrazuje známá moderátorka. Navíc se svým snoubencem pravidelně tráví léto na Slapech na lodi a ani letos tomu nebude jinak. „Už se na to moc těším, celé léto v plavkách a konečně nebudu muset řešit svou křečovou žílu na pravé noze," říká Martina Jandová.

A na jaký zákrok vlastně moderátorka jde? Rozhodla se pro zcela novou moderní metodu odstranění křečových žil. „Nemocnou žílu uzavřeme za pomoci žilního lepidla. Celý zákrok trvá asi patnáct minut, je bezbolestný a provádí se za plného vědomí pacienta," vysvětluje MUDr. Peter Baláž, Ph.D., FEBS, specialista cévní chirurgie Kliniky YES VISAGE. Kdy se bude moci Martina Jandová vrátit k moderování? „Prakticky okamžitě. Pacient po zákroku nemusí dodržovat žádný speciální režim, ani nosit kompresivní punčochy. Může se vrátit do práce i sportovat," prozrazuje MUDr. Peter Baláž.

Nová metoda odstranění křečových žil za pomoci žilního lepidla je miniinvazivní zákrok, který vás nijak neomezí ve vašich aktivitách ani v práci. Je ideální volbou pro všechny, koho křečové žíly trápí a chtějí je vyřešit rychle a bezbolestně. To je výhoda oproti náročné a bolestivé operaci hrazené pojišťovnami v nemocnicích. Ocení ho také lidé, kterým zdravotní stav neumožňuje podstoupit operaci v narkóze.

Měla sympatická moderátorka před zákrokem nějaké obavy? „Žádný strach nemám. Pan doktor mi vše vysvětlil a já mu zcela důvěřuji. Hlavně se těším, že budu moci do Itálie letět bez stresu. A konečně budu moci bez obav ukázat nohy v krátkých sukních," prozrazuje s úsměvem Martina Jandová.

Martina Jandová nám prozradila, že nerada něco dopředu plánuje, proto ani svatba zatím naplánovaná není. „Chtěli jsme se vzít v Thajsku. Chtěla jsem svatbu na pláži ve dvou, ale moje dcera byla smutná, že by u toho nebyla. Tak jsme to zatím odložili. Nemáme to tak, že svatba musí být do roka a do dne. Necháváme to otevřené. Teď letíme do Benátek, tak kdo ví…," říká moderátorka.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová