Reklama
Reklama
 Seriály & Filmy 

Leoš Noha si před časem oholil hlavu kvůli téhle nepěkné paruce

10. dubna 2018 18:00
Komediální herec, kterého si díky jeho rolím zamilovaly tisíce diváků, byste už možná ani nepoznali. Leoš Noha radikálně změnil vzhled. Co za tím stojí? Sázka, žena nebo snad nová role? Budete se divit.

Leoš Noha se netají tím, že si život užívá plnými doušky. Nedávno překvapil nejen své přátelé ale i fanoušky svým novým zevnějškem. Dlouhovlasý chlapík, jenž své kadeře nosil často svázané v culíku, je na ježka. Okolí spekulovalo o sázce či nové ženě, která Leoše donutila k radikální změně. Pravda je ale úplně jiná. „Nechal jsem si oholit hlavu kvůli nové roli. Hraji jednu z hlavních postav v seriálu Štafl. Ten bude už od 11. dubna k vidění na Stream.cz. Moje role drsného taxikáře Pepeho, známého pražského taxikářského esa, vyžadovala změnu. Tak jsem do toho šel. V seriálu nosím paruku a aby se mi lépe nasazovala a držela mi, tak moje vlasy musely úplně pryč,“ prozrazuje herec důvod svého rozhodnutí.

„V seriálu hraji společně s Davidem Novotným a Lukášem Příkazkým. Nejsme zrovna ti hodní taxikáři, spíš ti zlejší, ale trošku popletové. Lukáš hraje mého synovce Jarina, který přijel do Prahy z venkova, aby splatil zničený traktor. Ve Štaflu si ho coby Pepe vezmu do parády, a to se teprve začnou dít věci. Dokonce dojde i na rvačku,“ uzavírá herec. Jestli mu změna image prospěla, posuďte sami.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová