Reklama
Reklama
 České celebrity 

Simona Krainová v plném pracovním zápřahu

24. března 2018 10:12
Máme se na co těšit. Krásná topmodelka se objeví v nové kampani na vlasy Salonu Yes Vip. A nutno říct, že ji to opravdu sluší. Je plná energie a neuvěřitelně sexy.

Za pár dní sice odjíždí Simona Krainová se svým manželem a několika známými na dovolenou, přesto do poslední chvíle pracuje. „Letíme pryč na delší dobu, tak jsem chtěla vše stihnout ještě před cestou. Dnes je to jeden z posledních dnů, kdy pracuji a pak budu zase relaxovat," prozrazuje slavná topmodelka.

A proč se rozhodla nafotit novou kampaň pro Salon Yes Vip, která představí šest různých trendy stylingů prodloužených vlasů? „Už několik let využívám možnosti si zde nechat prodloužit vlasy pomocí moderní metody pásků, které vlasy neničí a nezatěžují. Můžu si tak kdykoliv bez rizika dopřát změnu. Jednou vlasy zkrátím, a pak zase prodloužím. Ty proměny mě baví," říká Simona Krainová. „Zároveň musí pochválit kadeřnice, které o mě starají. Dokáží prodloužit vlasy tak dokonale, že vůbec nepoznáte, že jsou prodloužené. Zcela jim důvěřuji, protože díky dlouhodobé spolupráci s tímto salonem, se známe už několik let a oni přesně ví, co mi sluší," dodává topmodelka.

O jakou metodu prodlužování vlasů jde?„Simona si nechala prodloužit vlasy metodou Hairdreams Quikkies pásků. Je to nejšetrnější a nejrychlejší metoda, kdy se lepí pásek z

jedné a druhé strany vlasů. Nepoužívá se teplo ani tlak, takže vaše vlasy jsou nepoškozené a nezatěžuje je to. Navíc pásky není nejen cítit na dotek, ale opravdu zároveň přirozeně splynou s vlastními vlasy a také nepramínkují jako u obyčejných běžných metod prodloužení," říká vlasová specialistka a manažerka Mgr. Veronika Malinská ze Salonu Yes Vip. Díky tomu, že v Salonu Yes Vip pracují profesionálně proškolené kadeřnice a používají vlasy té nejvyšší kvality a to evropského typu, tak absolutně a přirozeně splynou s vlastními vlasy. Péče o takto prodloužené vlasy není nijak složitá, lze se k nim chovat jako vlastním vlasům. Navíc vydrží i náročné stylingy, což je například důležité i pro práci Simony.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová