Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Spice Girls se po letech sešly a už chystají detaily společného turné!

03. února 2018 11:11
Všech pět zpěvaček z legendární dívčí skupiny Spice Girls si po letech dalo dostaveníčko v domě Geri Halliwell. Na přátelském setkání nemohl chybět ani tehdejší manažer skupiny Simon Fuller. Toto setkání udělalo především velkou radost fanouškům kapely a ještě více je potěšila společná fotka.

Victoria Beckham zveřejnila fotku na Instagramu a napsala pod ni: "Miluju moje holky! Tisíce polibků. Bylo to vzrušující."

Formace hodlá vyrazit na turné, které by mělo vynést každé člence kolem 14 milionů dolarů (asi 280 milionů korun). Zdroj blízký kapele se svěřil, že o turné už zpěvačky hovořily v minulosti několikrát, ale až nyní se konečně dohodli na podmínkách tour.

Naposledy Spice Girls společně vystoupily v roce 2012 na závěrečném ceremoniálu Olympijských her v Londýně. "Vystoupit na Olympijských hrách byla pro mě neskutečná čest. Jsem velice pyšná, že jsem měla tu příležitost a jsem pyšná na to, že jsem Britka," řekla tehdy Victoria. Zároveň však dodala, že už se to nebude opakovat. "Musíte vědět, kdy je ten správný čas opustit večírek," řekla zpěvačka, která svým prohlášením zarmoutila fanoušky. Tehdy si všichni mysleli, že už se kapela společně na pódiu nikdy neobjeví.  

kat | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová